test

På en naturskøn grund syd for Vejle omgivet af fredet skov og med kig til Vejle fjord, skal dette træhus ligge. Boligejeren ønskede sig en forældreafdeling med udgang til spa og skov samt en børneafdeling med fællesrum. Vi blev hurtige enige om, at alle værelser i huset skulle have kontakt med skoven.

Resultatet blev derfor en bygnings krop, der folder sig rundt om lysningen med skoven som bagtæppe.

Huset har et skrånende græstag, der hælder ind mod lysningen. Det gør at huset fremstår intimt og

nært mod skoven og at huset samtidig tilpasser sig højden til de nærmeste huse i området væk fra skoven. Da de høje omkringliggende træer ville skabe skygge på grunden, er huset placeret og formet så det skaber de bedste dagslysforhold i alle rum samt en stor variation af rumligheder.

Byg træhus med en arkitekt

Sommerhuse, fritidshuse, hytter og kolonihavehuse. I får et hus for livet med en personlig, arkitekttegnet plan. Læs mere her: Byg nyt hus.