Arkitektens forslag til ombygning – en murermestervilla

I FÅR MERE LYS OG PLADS, MED ARKITEKTENS IDÉER OG FORSLAG

En murermestervilla er en klassisk og tidløs bygning, der ofte er kendt for sin robuste og holdbare konstruktion. Men selvom disse huse kan være æstetisk tiltalende i deres originale form, kan de have brug for en renovering og ombygning. Dels for at give dem nyt liv, dels for at opgradere husets funktioner og komfort. En renovering af en murermestervilla kan omfatte alt fra et nyt indgangsparti, til ombygning af køkken og badeværelse – eller en udvidelse eller ombygning af hele huset.

Denne boligejer og bygherre ønskede en ombygning af sit hjem, hvor alt kunne have sin fast plads. Ved at skabe mere åbning mellem rummene, kommer der mere lys og en fornemmelse af åbenhed. Det giver en masse dejligt dagslys i rummene. Resultatet er en renovering, der bevarer husets charme og karakter samtidig med at husets funktionalitet og komfort bliver opgraderet.

STED                            Aarhus, Danmark
AREAL                         180m2
MATERIALER               Træ
STATUS                        Igangværende

Arkitekt til privatboliger: Byg nyt hus – byg om og byg til

Manshaus Arkitektur er en professionel arkitektvirksomhed og leverandør til arkitekttegnede huse, villaer, sommerhuse – tilbygning og ombygning. (Erhvervsforsikret ved Danske Arkitekter). I får en effektiv plantegning og indretning i høj kvalitet – med fokus på bæredygtigt byggeri og en optimal prioritering af jeres byggebudget.

Læs mere om jeres vej til et vellykket nybyggeri: arkitekt- og byggerådgivning