Find og vælg den rigtige arkitekt

Vælger I at samarbejde med Manshaus Arkitektur, kommer I sikkert og succesfuldt i mål med drømmen om et arkitekttegnet hjem

Lasse Manshaus, selvstændig arkitekt MAA – medlem af Akademisk Arkitektforening

Det er vigtigt at finde (og vælge) en professionelt uddannet boligarkitekt, der også evner at sætte sig i jeres sted, lytte til jeres ønsker og drømme – og omsætte disse til en realistisk byggeplan. Hos Manshaus Arkitektur indleder vi derfor et eventuelt samarbejde med et gratis og uforpligtende møde. Bagefter tager I stilling til, om jeg er den rigtige arkitekt for jer. Her på siden kan I læse mere om, hvilke arkitektydelser I får – og hvordan samarbejdet med mig som arkitekt forløber. Jeg har erfaring med at tegne og bygge det meste, som kan åbne døre til jeres boligdrømme. Sammen kan vi bygge: Parcelhus, moderne palævilla og patriciervilla, liebhaver hus, sommerhus og landejendom, nybyggeri af lavenergihuse, fritidshuse og træhuse. Ombygning, tilbygning og renovering tilbyder jeg også. Mit mål er altid at skabe et byggeri, der ikke kun er smukt, men også funktionelt og bæredygtigt. I skal nyde jeres hjem fra første dag – og mange år frem i tiden.

God kommunikation er vigtigt i samarbejdet

Uanset, hvad I ønsker at bygge, så ligger der en lang række beslutninger foran jer, som I skal leve med i mange år. Derfor er det vigtigt, at vi har en god kommunikation og løbende kan tale om det, der er vigtigt for jer. En af de store fordele i samarbejdet med en erfaren arkitekt er netop, at I får hjælp til at tage de rigtige beslutninger og bruge jeres økonomiske ressourcer optimalt. Vi skal tale om, hvad I ønsker her og nu. Men vi tager også et kig ind i fremtidens behov, da et gennemtænkt og veltilrettelagt forarbejde er det, der forebygger fejl og fortrydelse på sigt. Her betyder det meget, hvor I livet I er, og hvor I vil være om nogle år. Måske I har små børn og flere på vej? I kan også have store børn, der snart flytter hjemmefra? Måske I snart skal på pension og bo i noget mere overskueligt? Jeg hjælper jer med at vurdere fremtidens behov – og bygge derefter.

Tæt samarbejde om det nye byggeri

Det er min opgave at skabe jeres drømmehus. Det sikrer jeg ved at give jer en gennemtegnet plan, hvor der er taget smukt hånd om alle detaljer. Som selvstændig arkitekt med tømrererfaring garanterer jeg alle mine kunder et husbyggeri, hvor der er styr på tingene. I et stort arkitektfirma er der sjældent personlig kontakt og kommunikation med den arkitekt, som tegner for jer. Den kontakt får I her. For jer som kunder betyder det, at I bliver grundigt informeret gennem hele byggeprocessen. Vores kommunikation er tæt – lige fra første plantegning til udvælgelse af materialer og en byggetilladelse. I får løbende information om processen og fremdriften i byggeprojektet. Jeg fører gerne tilsyn i byggefasen og frem til byggeriet står færdigt. Derved kan vi korrigere problemer under opsejling. Byggetilsyn kan I vælge til eller fra – alt efter, hvad der passer jer bedst. I får det, I har brug for.

Manshaus Arkitektur løser opgaver for kunder i hele Danmark: København, Odense, Aalborg og Aarhus. Sjælland, Fyn og Jylland.

I får 100% forsikring og tryghed – også hos en selvstændig arkitekt

Som selvstændig arkitekt er jeg dækket af Danske Arkitekters særlige ansvarsforsikring for professionelle arkitektvirksomheder. Jeg er godkendt medlem hos Danske Boligarkitekter og har titlen MAA – som medlem af Akademisk Arkitektforening.

Skal vi tale sammen? Jeg finder gerne tiden til et møde med jer i nærmeste fremtid!