Arkitekttegnet træhus – helårs

Vellykket byggeri af nyt træhus

Lasse Manshaus, selvstændig arkitekt MAA

Vil I bygge træhus med en arkitekt, der også har erfaring som tømrer og særlig indsigt i træhuse? Her kan I få hjælp helt frem til træhuset står færdigt. Følger I linket, kan I læse mere om alle fordelene ved at bygge med rådgivning og plantegninger fra Manshaus Arkitektur.

At bygge et træhus er en drøm for mange. Byggeriet af et helårs træhus kræver grundig planlægning og mange overvejelser om arkitekturen, energiforbruget, valg af materialer og indretning. Ønsker I at komme hurtigt og sikkert i mål med en vellykket opførelse af et træhus, kan I få arkitekthjælp fra idé til færdigt byggeri. Jeg kan hjælpe jer med en plantegning helt efter jeres eget hoved og hjerte – samt den lange række af praktiske opgaver der følger med, når man bygger et helårs hus i træ. Vil I se og læse mere om byggeprojekter i træ, så klik her: arkitekttegnet atriumhus.

Fra idé til færdigt byggeri

I får træhus for livet med en personlig, arkitekttegnet plan. Manshaus Arkitektur ApS er leverandør til arkitekttegnet nybyggeri, idéoplæg/skitseforslag, effektive plantegninger og helhedsløsninger inden for indretning og interiørdesign. Bæredygtighed, godt håndværk og en optimal prioritering af jeres byggebudget er i centrum. Er jeg den rette arkitekt til jeres byggeprojekt? Klik og læs mere om valg af arkitekt