Projekter – Inspiration til arkitekttegnet hus- og nybyggeri

Hent inspiration til plantegninger, design af rum og indretning fra tegnebordet hos Manshaus Arkitektur

Nybyggeri og husbyggeri skal være en spændende og glædelig proces, hvor alle idéer om design af rum og indretning får plads. Hos Manshaus Arkitektur får I byggerådgivning og arkitekttegnede huse i alle skalaer. Lige fra enfamiliehus og palævilla tæt på byen til den større landejendom. I får samarbejde med en erfaren arkitekt som både kan tegne hus og rådgiver jer gennem hele byggeprocessen. Så kan I trygt kaste jer ud i et nyt byggeri – og realisere drømmen om at bygge og bo, som I selv har bestemt. Her på siden kan I gå på opdagelse og blive inspireret til jeres eget nybyg, uanset om I vil bygge nyt hus, nyt sommerhus, starte en ombygning, tilbygning eller totalrenovering af en lejlighed.

Mange års erfaring med idéoplæg, skitseforslag, plantegninger og tilsyn med nybyggeri

Som arkitekt har jeg i mere end 20 år tegnet, skitseret og projekteret byggeri på anerkendte tegnestuer rundt om i verden. Blandt andet har jeg været ansat i Norge, Holland og Brasilien. Jeg har tegnet skoler og børnehaver. Men også kontorhuse, museer og store boligkomplekser. Herunder er vist en række af de byggerier, som jeg har været med til at tegne gennem årene for en lang række kunder.

Bemærk at Manshaus Arkitektur løser opgaver for kunder i hele Danmark: København, Odense, Aalborg og Aarhus. Sjælland, Fyn og Jylland.

Vil I også designe jeres egen boligdrøm?

Manshaus Arkitektur er en professionel arkitektvirksomhed og leverandør til arkitekttegnede huse, villaer, sommerhuse – tilbygning og ombygning. I får en arkitekt der har +20 års erfaring med design af nybyggeri og en fuld erhvervsforsikring ved Danske Arkitekter. I får også en effektiv plantegning og unik indretning – med fokus på bæredygtigt byggeri og en optimal prioritering af jeres byggebudget.

Læs mere om jeres vej til et vellykket nybyggeri: arkitekt- og byggerådgivning