Arkitekttegnet carport – i stål og træ

PARKER BILEN I EN NY GARAGE – TILPASSET GRUNDEN, HUSET OG JERES BEHOV

En ny arkitekttegnet carport – eller garage – er ikke kun er en praktisk løsning, men kan også være en æstetisk tilføjelse til ejendommen. Vælger I at sætte en arkitekt på opgaven, får I en carport der er skræddersyet til jeres behov og æstetiske præferencer. Måske I også vil have en helt ny indkørsel? En flot carport med en stilfuldt udtryk giver en daglig tilfredshedshed, når I kommer hjem og parkerer bilen. Især, hvis den er udført så den passer til jeres grund og området den ligger i. Carporten kan man bygge i flere forskellige materialer, afhængigt af ønsker og budget. De mest almindelige materialer til en carport inkluderer træ, metal, beton og murværk.

Med brug af materialer som stål og træ, får I en langtidsholdbar carport med mange års levetid. Bilen bliver beskyttet mod regn, sne og solens skadelige stråler. Men en ny carport kan også fungere som en ekstra opbevaringsplads for cykler, havemøbler og andre ting, som I ikke vil have stående ude i det fri. En ny carport kan på flere måder være med til at øge værdien af jeres bolig.

 

Arkitekthjælp til private: Byg nyt – byg om og byg til

Manshaus Arkitektur er en professionel arkitektvirksomhed og leverandør til arkitekttegnet nybyggeri. Læs mere om vejen til et vellykket nybyggeri: arkitekt- og byggerådgivning. I kan også ringe og få en snak om jeres ønsker for en ny carport, garage eller indkørsel.