Atriumhus – arkitekttegnet

BYG ET ATRIUMHUS MED EN UNIK PLANTEGNING

Et atriumhus er en bolig, hvor en central åben gårdhave er placeret i midten af huset. Gårdhaven fungerer som et samlingspunkt, der giver lys til boligen, en følelse af stor rummelighed og tryghed.

Huset ved skoven: Dette arkitekttegnede atriumhus, bygges i træ. I plantegningen vender alle værelser mod en fredet skov. Ifølge plantegningen skulle alle områder i huset have visuel kontakt med hinanden. Her har det også været vigtigt at tage højde for placering af bygningen i forhold til omgivelserne. Det er vigtigt, at det færdige byggeri passer perfekt ind i landskabet og samtidig udnytter de naturlige lysforhold bedst muligt.

Da de høje omkringliggende træer ville skabe skygge på grunden, er huset placeret og formet så̊ det skaber de bedst mulige lysforhold i alle rum. Resultatet er en atriumvilla med mulighed for hjemlig hygge og stor variation i aktiviteter for en familie på fire. I plantegningen af nybyggeriet, er der taget højde for både funktionalitet og æstetik. Det er nemlig balance mellem disse to faktorer, der skaber en harmonisk og funktionel bolig, hvor man kan føle sig hjemme.

STED                            Børkop, Danmark
AREAL                          370m2
MATERIALER               Træ
STATUS                        Igangværende

Arkitekttegnede boliger: Byg nyt hus – byg om og byg til

Manshaus Arkitektur er en professionel arkitektvirksomhed og leverandør til arkitekttegnede huse, villaer, sommerhuse – tilbygning og ombygning. (Erhvervsforsikret ved Danske Arkitekter). I får en effektiv plantegning og indretning i høj kvalitet – med fokus på bæredygtigt byggeri og en optimal prioritering af jeres byggebudget.

Læs mere om jeres vej til et vellykket nybyggeri: arkitekt- og byggerådgivning