Byg lejligheden om – arkitekttegnet planløsning

ARKITEKTTEGNET RENOVERING OG OMBYGNING GAV FAMILEN MERE PLADS I LEJLIGHEDEN

Når det kommer til at forbedre sit hjem, kan der være mange fordele ved at renovere og ombygge en lejlighed. Det kan give mere plads og brugsglæde på de kvadratmeter man har til rådighed. Men, det kan være en omfattende proces at renovere. Det kræver idéer og en grundig planlægning at skabe en funktionel og original indretning, der lever op til alle ønsker og behov. Derfor valgte familien at sætte en arkitekt på opgaven.

Under første møde sagde bygherren: “Vi har brug for steder at hænge ud.” “Jeg kan ikke lide at komme ind i en lejlighed, hvor forskellige dele af lejligheden er bygget i forskellige perioder. Jeg kan lide, når et udtryk hænger sammen”. Med udgangspunkt i disse citater og familiens ønsker for deres hverdagsliv, består renoveringen i en ny planløsning og snedkerbyggede skabe, reoler og møbler – tegnet specielt til denne lejlighed. Familien får, helt som ønsket, plads til muligheder for at slappe af og plads til alle familiemedlemmers interesser – så som musik, brødbagning, tegning og syning. Alle ting får deres egen plads i lejligheden. Selv bilnøglen, paraplyen og det våde regntøj.

Arkitekttegnede boliger: Byg nyt hus – byg om og byg til

Manshaus Arkitektur er en professionel arkitektvirksomhed og leverandør til arkitekttegnede huse, villaer, sommerhuse – tilbygning og ombygning. (Erhvervsforsikret ved Danske Arkitekter). I får en effektiv plantegning og indretning i høj kvalitet – med fokus på bæredygtigt byggeri og en optimal prioritering af jeres byggebudget.

Læs mere om jeres vej til et vellykket nybyggeri: arkitekt- og byggerådgivning