Renovering af Friis og Moltke villa

GØR BOLIGEN MERE TIDSSVARENDE OG KOMFORTABEL

Friis og Moltke er kendt for deres funktionelle og minimalistiske design, og det er netop disse elementer, der skal bevares i en renoveringsproces. Renoveringen af en Friis og Moltke villa kræver derfor et omfattende forarbejde, hvor der foretages en grundig analyse af husets historie og arkitektur. Det er vigtigt at have en dyb forståelse for de materialer og konstruktioner, der er anvendt for at kunne bevare husets autenticitet og samtidig opgradere det til nutidens standarder.

Denne villa I ser her, er et fremragende eksempel på, hvordan en veludført renovering kan forvandle en ældre ejendom til et moderne og komfortabelt hjem. Knud Friis & Elmer Moltke har stået for nogle af mest signifikante boliger i efterkrigstiden. Det gør materialevalget særligt vigtigt. Der er valgt et fokus på enkle, robuste nordiske materialer, der også vil stå godt om 50 år. Derudover kan det også betale sig at have fokus på bæredygtighed og energieffektivitet under en renoveringsproces. Ved at vælge energivenlige materialer og teknologier skåner man miljøet, og sparer tillige på energiforbruget i fremtiden.

Arkitekttegnede boliger: Byg nyt hus – byg om og byg til

Manshaus Arkitektur er en professionel arkitektvirksomhed og leverandør til arkitekttegnede huse, villaer, sommerhuse – tilbygning og ombygning. (Erhvervsforsikret ved Danske Arkitekter). I får en effektiv plantegning og indretning i høj kvalitet – med fokus på bæredygtigt byggeri og en optimal prioritering af jeres byggebudget.

Læs mere om jeres vej til et vellykket nybyggeri: arkitekt- og byggerådgivning