Tilbygning Murermestervilla – Arkitekttegnet

LÆS OM EN MURERMESTERVILLA DER FIK NY TILBYGNING – MED FACADE AF GENBRUGSTEGL

Denne tilbygning til en murermestervilla bygges af genbrugsmursten / genbrugstegl fra et gammelt værksted der stod på grunden, og som var i dårlig forfatning. Værkstedet havde udtjent sit formål og i stedet for at fragte materialerne væk, var det mere hensigtsmæssigt at genbruge murstenene. Det er imod sund fornuft at smide noget ud der kan genbruges. Det giver også mening ud fra et bæredygtighedsperspektiv og med tanke på pris. Alt efter murstenenes beskaffenhed, kan man vælge at lade dem stå ubehandlet eller gøre som her – behandle facaderne med kalk og farvepigmenter. En løsning der vil give den nye facade en levende struktur, skabt i tråd med traditionerne inden for godt nordisk håndværk.

Om genbrug af mursten i nybyggeri: Genbrugsmursten er blevet en populær og bæredygtig løsning inden for nybyggeri. En af de store fordele ved genbrugsmursten er, at det er en bæredygtig løsning, Mængden af affald reduceres og man sparer på de ressourcer, man skal bruge på fremstilling af ny tegl. Overvejer du nybyggeri med genbrugsmaterialer, så som mursten, skal du være opmærksom på følgende: Køber man brugte mursten, er det ikke nødvendigvis en billigere løsning end at købe nye. Holdbarheden af brugte mursten kan også være vanskelig at dokumentere, men kan forsvares til facadebyggeri.

STED                       Brabrand, Danmark
AREAL                     40m2
MATERIALER          Genbrugstegl
STATUS                   Byggetiladelse

Arkitekttegnede boliger: Byg nyt hus – byg om og byg til

Manshaus Arkitektur er en professionel arkitektvirksomhed og leverandør til arkitekttegnede huse, villaer, sommerhuse – tilbygning og ombygning. (Erhvervsforsikret ved Danske Arkitekter). I får en effektiv plantegning og indretning i høj kvalitet – med fokus på bæredygtigt byggeri og en optimal prioritering af jeres byggebudget.

Læs mere om jeres vej til et vellykket nybyggeri: arkitekt- og byggerådgivning