Arkitekttegnet anneks i træ

BYG ET ARKITEKTTEGNET OG BÆREDYGTIGT ANNEKS I TRÆ

Her kan I få hjælp til at designe og bygge et arkitekttegnet anneks – i enhver størrelse. I kan få hjælp til hele eller dele af byggeprocessen. Alt efter, hvad der passer bedst til jer. Dette træ-anneks er lavet af få robuste og bæredygtige materialer, der ældes smukt over tid. Åbningerne i tag og facade er placeret, så de giver de mest optimale lysforhold i dagtimerne og de bedste forhold for naturlig ventilation. Familien har fået mere plads til stille rum eller leg i det nye anneks i haven.

Bæredygtige huse i træ kan vise sig at være fremtidens miljøvenlige boligbyggeri. Træ er, hvis det er certificeret i EU, mere bæredygtigt end materialer som beton og stål. Beton kræver indtil videre store mængder energi til produktion. Derudover er træ et godt isoleringsmateriale der kan reducere udgiften til opvarmning. Det kan mindske energiforbruget i det lange løb. Træ har også en positiv indvirkning på indeklimaet huset, idet træ absorberer og udskiller fugt efter behov. Det kan dermed forbedre luftkvaliteten og skabe et sundere og mere behageligt indeklima. Vil I se og læse mere om byggeprojekter i træ, så klik her: arkitekttegnet atriumhus.

 

STED                       Nøtterøy, Norge
AREAL                     50m2
MATERIALER          Træ
STATUS                   Udført

Få arkitektens hjælp til et nyt anneks

Manshaus Arkitektur er en professionel arkitektvirksomhed og leverandør til arkitekttegnede træhuse, villaer, sommerhuse – tilbygning og ombygning. (Erhvervsforsikret ved Danske Arkitekter). I får en effektiv plantegning og indretning i høj kvalitet – med fokus på bæredygtigt byggeri og en optimal prioritering af jeres byggebudget.

Læs mere om jeres vej til et vellykket nybyggeri: arkitekt- og byggerådgivning